Om Østjysk motor & dieselservice

I Østjysk motor & dieselservice er vi specialiseret i dieselmotorer af både personbiler og varevogne. Vores erfaring bygger på mere end 40 års fokus på renovering, montering, salg og service af dieselmotorer.

Målt på både sortiment, erfaring og kvalitet tør vi godt sige, at vi er blandt de største og førende inden for dieselmotorer i Danmark.

“Vi taler et sprog som private bilejere kan forstå”

Vi er kendt for at rådgive vores kunder, så de får den rigtige løsning. Vi taler i et sprog, som private bilejere kan forstå, men vi er naturligvis også fortrolige med fagudtrykkene, når vi taler med autoværksteder. Vi arbejder med det nyeste udstyr til test, fejlsøgning og optimering af ydeevne.

Servicerer kunder over hele landet

Østjysk motor & dieselservice er en danskejet virksomhed. Den er etableret i 1973 og ejes stadig af grundlæggerne.

Vi har mange kunder lokalt. Men vi servicerer med succes både private, virksomheder og autoforhandlere over hele Danmark og et stigende antal autoværksteder i det øvrige Skandinavien. Samt Island og Grønland.

Fast pris, levering og service – med garanti

I Østjysk motor & dieselservice anbefaler vi, at du altid får en fast pris. Det gælder, uanset hvilken leverandør du vælger. En fast og gennemskuelig pris uden overraskelser giver tryghed.

Medregnet i prisen er en garanti på op til 12 måneder på alle motorer og motordele, vores egne specialister har monteret, og garanti på mellem 6 og 12 måneder på leverancer, som monteres på andre værksteder

Levering af dieselmotor

Vi har dag-til-dag levering. Hvordan vi sender din bestilling afhænger af, om du skal have en enkelt dyse eller en komplet motor. Vi dækker hele landet og sender til både private, virksomheder og autoforhandlere.

Vi hjælper gerne med transport af biler og varevogne til og fra vores værksted i Vejle. Ring til os på 75 85 78 00. Så finder vi den rigtige løsning.