Dieselmotorer

En af Danmarks førende inden for dieselmotorer – både når det gælder sortiment, erfaring og kvalitet.

Hos Østjysk motor & dieselservice finder du Danmarks måske største udvalg af fabriksnye, renoverede og brugte dieselmotorer til personbiler og varevogne. Og et værksted med nogle af landets største dieselmotor-eksperter.

Du kan søge efter nye motorer eller brugte i vores database. I databasen finder du alle lagerførte modeller. Finder du ikke det, du søger, kan vi i løbet af få arbejdsdage skaffe det hjem.

“I Østjysk motor & dieselservice anbefaler vi, at du altid får en fast pris”

Motordele og renovering

Det samme gælder motordele til din dieselmotor – nye såvel som brugte og renoverede. Kontakt os og meddel dit behov. Så modtager du den manglende del næste dag.

Dialog sikrer rigtig løsning

Vi har ikke noget direkte salg på hjemmesiden. For vi vil rigtig gerne i dialog med dig og sikre, at du får den rigtige model til din bil eller varevogn – eller din autocamper, som vi også kan give en kærlig omgang.
Ring til os på 75 85 78 00 og få et uforpligtende tilbud.

 

I Østjysk motor & dieselservice anbefaler vi, at du altid får en fast pris. Det gælder, uanset hvilken leverandør du vælger at benytte. En fast og gennemskuelig pris uden overraskelser giver tryghed.

Erfarne mekanikere og hurtig levering

Vores store udvalg dækker de fleste bilmærker. Alle modeller i databasen er på lager og kan leveres fra dag til dag.

Alle motorer leveres med kilometergaranti. Du får op til 12 måneders garanti på både nye motorer og brugte, når vi monterer på vores værksted.

Vores værksted er fuld af mekanikere, som ikke beskæftiger sig med andet end dieselmotorer dagen lang. Derfor har de en erfaring og indsigt på dette felt, som man ikke finder på mange værksteder. Vi stiller os til rådighed med både rådgivning, reparation og montering.