Dieselmotorer til personbiler og varevogne

Vi er en af Danmarks førende inden for dieselmotorer – både når det gælder sortiment, erfaring og kvalitet.

Hos Østjysk motor & dieselservice finder du Danmarks måske største udvalg af fabriksnye, renoverede og brugte dieselmotorer til personbiler og varevogne. Og et værksted med nogle af landets største dieselmotor-eksperter.

Du kan søge efter nye motorer eller brugte i vores database – ligemeget om det er til erhverv eller privat. I databasen finder du alle lagerførte modeller. Finder du ikke det, du søger, kan vi i løbet af få arbejdsdage skaffe det hjem.

“Hvis din dieselmotor trænger til udskiftning af dele eller et servicetjek, så er vi eksperterne, du altid kan stole på”

Motordele og renovering

Vi gir en fast prist på motordele til din dieselmotor – nye såvel som brugte og renoverede. Kontakt os og meddel dit behov. Så modtager du den manglende motordel næste dag. Motoren kan du få leveret til din privatadresse eller til din faste mekaniker. Skal motoren monteres, hjælper vi naturligvis også med det.

Dialog sikrer rigtig løsning

Vi har ikke noget direkte salg på hjemmesiden. For vi vil rigtig gerne i dialog med dig og sikre, at du får den rigtige model til din bil, varevogn eller autocamper, som vi også kan give en kærlig omgang.

Ring til os på 75 85 78 00 og få et uforpligtende tilbud.

I Østjysk motor & dieselservice anbefaler vi, at du altid får en fast pris. Det gælder uanset hvilken leverandør af dieselmotorer og -dele, du vælger at benytte. En fast og gennemskuelig pris uden overraskelser giver tryghed.

Erfarne mekanikere og hurtig levering

Vores store udvalg dækker de fleste bilmærker. Alle modeller i databasen er på lager og kan leveres fra dag til dag.

Alle motorer leveres med kilometergaranti. Du får op til 12 måneders garanti på både nye motorer og brugte, når vi monterer på vores værksted.

Vores værksted er fuld af mekanikere, som ikke beskæftiger sig med andet end dieselmotorer dagen lang. Derfor har de en erfaring og indsigt på dette felt, som man ikke finder på mange værksteder. Vi stiller os til rådighed med både rådgivning, reparation og montering.

Vi dækker hele landet

Vi servicerer og udskifter dieselmotorer hos private, virksomheder og autoforhandlere over hele Danmark. Nordjylland, Midtjylland, Sydanmark og Sjælland er alle på vores leveringsliste. Derudover leverer vi til et stigende antal autoværksteder i det øvrige Skandinavien.

Servicetjek på motoren i din dieselbil

Vores mekanikere står altid klar til at lave et servicetjek og se din dieselmotor efter i sømmene. På den måde kan det spare dig for uheldige motorproblemer, som altid kommer ubelejligt. Ring til os, og lav en aftale om med os et servicetjek. Læs mere her.

Dieselmotor til salg

Hos Østjysk-motor finder du et bredt udvalg af dieselmotor. Vi har helt sikkert også en der passer til din bil uanset om du søger en brugt eller en helt ny motor.