Udskiftning af dieselmotor

Er din motor helt død, kan vi udskifte den med en ny, renoveret eller brugt motor.

I første omgang forsøger vi naturligvis at redde din dieselmotor. Men finder vi for mange defekte dele i fejlsøgningen, kan din dieselmotor være så slidt, at den bedste og billigste løsning er at udskifte motoren.

Ny dieselmotor eller brugt, renoveret motor

Vi udskifter dieselmotorer for både private, virksomheder og autoværksteder. Altid til en fast og gennemskuelig pris uden overraskelser.

Udskiftningen kan være til en ny motor, eller det kan være en renoveret motor, som vores dieselmotor-specialister har sat i stand på vores eget værksted. I dialog vælger vi den løsning, som passer bedst til dit køretøj i forhold til forventet levetid.

Ærlig rådgivning giver det bedste resultat

Vil du udskifte din motor, rådgiver vi dig, så du får den løsning, der passer til dig og din personvogn eller varevogn. Vi garanterer, at du får en 100 % ærlig tilbagemelding på, om motoren kan reddes, eller om det er bedre at udskifte den med en ny. Sammen vælger vi den løsning, der er bedst for dig.

Med garanti

Når vi udskifter din dieselmotor leveres den naturligvis med op til 1 års garanti. Uanset om den er ny, renoveret eller brugt.

Vi dækker hele landet

Vi servicerer og udskifter dieselmotorer hos private, virksomheder og autoforhandlere over hele Danmark. Derudover leverer vi til et stigende antal autoværksteder i det øvrige Skandinavien.